Ţine legătură cu Consilierul tău Local

Am lansat o aplicaţie pe mobil, valabilă în prima fază pentru telefoanele ce folosesc platforma Android. Aplicaţia poate fi descărcată de aici. Ţine legătură cu Consilierul tău Local. Prin intermediul aplicaţiei poţi face o Sesizare, ai la dispoziţie un formular de contact, poţi fi la curent cu toate proiectele şi iniţiativele mele.

Te invit alături de mine să construim un Iaşi aşa cum merităm. Cred cu tărie că lucrurile pot fi duse în direcţia cea bună. Cred că schimbarea majoră trebuie să pornească din noi. Cred şi fac tot ce îmi stă în putinţă pentru că Iaşul merită mai mult! Iaşul merită să fie oraşul pe care ni-l dorim noi, ieşenii!

Stau în fiecare zi de vorba cu cetăţenii. E important să aflu direct de la oameni care sunt problemele din comunitate, pentru a le putea duce spre dezbatere în Consiliul Local şi pentru a le găsi o soluţie. Dacă vrei să îmi semnalezi o situaţie din comunitate, intră pe pagină mea de Contact şi hai să vorbim!

În perioada iunie – decembrie 2016 am iniţiat mai multe demersuri pentru a intră în contact cu cetăţenii municipiului Iaşi. Am avut 10 întâlniri cu cetăţenii şi am acordat 24 de audienţe individuale.

Am iniţiat următoarele campanii:

  1. Convocarea unei şedinţe publice extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Iaşi conform art. 39 alin 2 din Legea 215.
    27.07.2016 am fost pe esplanada Nicolina şi am întrebat cetăţenii prin ce modalitate îşi doresc achiziţionarea de autobuze destinate transportului public: Fonduri europene sau îndatorarea oraşului prin credit BERD?

2. Sprijin pentru cetăţeni şi pentru producătorii agricoli

  • spaţiile de vânzare ale producătorilor agricoli să fie marcate distinct;
  • Înfiinţarea a cel puţin unei pieţe volante
  • Pieţe destinate doar producătorilor agricoli

Propunere: Regulament pe baza de sancţiuni. Susţin acest demers peste 500 de semnatari

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea necesităţii şi oportunităţii întocmirii studiului de fezabilitate pentru investiţia “REABILITARE ŞI DOTAREA PÂRTIEI DE SCHI ŞI ÎNFIINŢAREA UNUI SKATE PARK ÎN MUNICIPIUL IAŞI”. Am luat act de cele peste 300 de semnături pentru înfiinţarea unui nou skatepark din noiembrie 2016.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Ţine legătură cu Consilierul tău Local

  1. Crisan Ovidiu prof. pensionar Răspunde

    De mai bine de 50 ani locuiesc in Iasi.Sunt multe probleme ce ma deranjeaza ca locuitor al urbei.Pe moment ma opresc la str. P. Movila.De aproape un an a inceput un proces de modernizare a ei ,a trotuarelor.F. bine,desi in buna parte trotuarele erau fie cu covor asfaltic,fie cu ciment.Ma intreb cine raspunde de acest obiectiv pt.ca trecand aproape zilnic pe aceasta strada am observat multe deficiente,lacune in organizarea,desfasurarea activitatilor.Timpul nu-mi permite sa le enumar(am probleme mari cu sotia-e f. bolnava).Daca va intereseaza am putea sa ne intalnim.Telef. meu este0726670897.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.