Sistemul local de impozitare

Cum putem face Iașul mai atractiv pentru investitori? M-am gândit la două soluții constructive pentru sistemul de impozitare:

1. Acordarea de reduceri pentru persoanele fizice care își pun termosistem în sistem centralizat, cu o subvenție de 15% din plata impozitului pe clădiri pe o perioadă de 5-7 ani.

2. Acordarea unei subvenții pe 70% din impozitul pe teren și clădiri pe o perioadă de 5-7 ani pentru persoanele fizice sau juridice care fac investiții de reamenajare a drumurilor din zona lor.

Așa văd eu un sistem în care Primăria încurajează mediul privat sau persoanele care trăiesc într-un oraș în care avem blocuri reabilitate complet și corect.

Cum vi se par propunerile mele?

Foto: newsdiaspora.ro

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.