Răspunsul primit la sesizarea către Salubris și câteva concluzii

Ca urmare a sesizării mele către autorități privind vidanjarea în apropierea drumurilor publice, las aici câteva concluzii:

1. Transmiterea unor documente de la Primăria Iași către APA VITAL durează 7 zile;

2. Ultimele verificări au fost efectuate acum 4 ani (respectiv 2011-2012). Mă întreb ce s-a făcut în ultimii 4 ani;

3. Ca urmare a acestei sesizări, pe 23.02.2016 s-a încercat amenajarea acestui punct, așa cum reiese din fotografii, pentru prima dată în 4 ani, într-o manieră lipsită de orice respect, prin aruncarea nici măcar uniformă a unor pietre pe marginea drumului;

4. Nerespectarea regulilor de circulație chiar și din fotografia transmisă de ei. A se citi ”secțiunea a 3-a Reguli pentru circulația vehiculelor ¤ 9. Oprirea, staționarea și parcarea. Art. 174. – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: d) în curbe si în alte locuri cu vizibilitate redusă sub 50 m” – Punctul de colectare se află la mai puțin de 50 m de curbă.

apavitalvidanjaconcluzii 2

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.