Sesizare către Apa Vital

Altă zi, altă sesizare. Azi către APA VITAL.

Având în vedere,
Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, CAPITOLUL IV – Reguli pentru circulația vehiculelor
Secțiunea a 7-a – Oprirea şi staţionarea voluntară. Parcarea.

Va aduc la cunostinta urmatoarele:
In punctul autorizat de colectare pentru vidanje autorizat de catre operatorul economic SC APAVITAL SA, colectarea nu se face in conditiile legii, asa cum reiese si din pozele atasate. Va aduc la cunostinta ca stationarea autovehiculelor pe drumurile cu o latime mai mica de 6 m este interzisa, asa cum reiese si din poze autovehiculul cu numarul IS 17 APA, ce stationeaza pe partea carosabila in momentul descarcarii.

In fapt orice vidanja doreste sa descarce in acest punct de colectare incalca legea neavand voie sa stationeze pe drumurile publice, iar daca se iese de pe carosabil, la revenire murdareste carosabilul, lucru iar interzis.
Va amintesc de asemenea ca nici drumul si nici acest punct de colectare nu este marcat si semnalizat corespunzator ( a se intelege neexistenta oricarui indicator pe toata lungimea drumului).

În fapt,
Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Doresc să îmi comunicați ce măsuri legale au fost luate (în ce cuantum și data la care au fost luate) față de Administratorul Drumului Public, SC APAVITAL SA, Propietarul masinii cu nr de inmatriculare IS 17 APA de către Poliția Rutieră din cadrul IGPR (având în vedere OUG 195/2002, Capitolul I. Dispoziții generale, Art.2 coroborat cu Legea 218/2002 Capitolul III. Atribuțiile Poliției Române, Art.26 pct.1 alin. 1, 2, 10 , 18 și Art.39), cu privire la neregulile menționate mai sus.

Doresc totodata inchiderea acestui punct de colectare si interzicerea colectarii pana nu se infiinteaza un punct de colectare conform normelor si care sa nu incalce legea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.