Semnează petiția de reabilitare pe Drumul Hoților

Pentru că situația de pe Strada Trei Fântâni (Drumul Hoților) este în continuare una deplorabilă, am inițiat un demers civic în acest sens, cu scopul de reabilitare a acestei străzi. Am făcut o petiție oficială către autorități, am strâns deja peste 400 de semnături fizice într-o singură dimineață și azi am creat și o petiție online.

Am explicat în petiție care este stadiul actual al zonei și, mai ales, de ce este atât de important să schimbăm situația. Este o zonă cu mult potențial și un drum strategic de legătură. Este o zonă verde, care poate deveni extrem de înfloritoare, dacă ne unim forțele și ne cerem drepturile în fața autorităților.

Dacă vă doriți și voi reabilitarea Drumului Hoților din Iași și vreți să îmi susțineți proiectul civic, vă rog să semnați petiția online!

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.