Sedinta Consiliului Judetean Iasi din 18 noiembrie 2020

Ordinea de zi privind convocarea de îndată a Consiliului Județean Iaşi în şedinţă extraordinară, pentru data de 18 noiembrie 2020.

 In cadrul acestei sedinte extraordinare, convocata de indata au fost discutate urmatoarele puncte:

Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al ședinței extraordinare de plen convocată de îndată a Consiliului Județean Iași, din data de 09.11.2020.

Proiect aprobat in unanimitate, ce contine transcriptul sedintei trecute.

🎤Raport de ședință. Ce s-a discutat în sedința de consiliul Județean Iași:
🗂Proiect de hotărâre privind înființarea a două linii de gardă, în specialitatea boli infecțioase, respectiv în specialitatea ATI, pentru secția exterioară Spital Mobil/Modular din containere de logistică medicală pentru diagnostic și tratament pentru combaterea răspândirii COVID – 19 la nivelul REGIUNII NORD – EST. (Proiectul a fost votat in unanimitate. Colegul meu prof. dr. Razvan Socolov a avut cateva interventii privind activitatea spitalului mobil/modular COVID de la Letcani si numarul de paturi disponibile de la terapie intensiva. Eu am solicitat raportul Curtii de Conturi in baza caruia, conform informatiile vehiculate in presa, a fost facut si un dosar penal. O noutate o reprezintă și convocarea ședintei de Sanatate, pentru ziua de Vineri, 20 noiembrie 2020, comisie a carui presedinte este prof. dr. Razvan Socolov.)

🗂Proiect de hotărâre privind prelungirea mandatului domnului Paul CIOBANU în calitate de administrator provizoriu, reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice în Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Aeroportul Iași.
(Colegul meu, Tanasa Stefan a solicitat demisia conducerii aeroportului Iasi. In prezent, din 22 de curse externe au mai ramas doar 3, totul, datorita unei conduceri incompetente girata de PSD in ultimii 4 ani.)

🗂Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei 1 – Reparații curente din Programul de lucrări drumuri și poduri al Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași pentru anul 2020. (Colegul meu, Daniel Dasca, a solicitat informatii privind de pietruirea drumului DJ 281B: Borosoaia — Plugari (DJ 282B), km 21+600 — 25+272, L = 3,672 km, pentru care se aloca o suma de 126.700 de lei. Am solicitat executivului sa ne spuna stadiul aprobarii acestui proiect de catre Compania Nationala de Investii, insa, din pacate nu avem nicio noutate. Am discutat si despre contractul privind deszapezirea drumurilor judetene care in acest an se ridica la o valoare de 2,7 milioane de lei

🗂Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Consiliului Tehnico – Economic din cadrul Consiliului Județean Iași. (Propunerea Aliantei USR PLUS a fost Daniel Dîscă).

Sedinta s-a desfasurat online, fiind convocata de indata si au participat toti cei 6 Consilieri judeteni ai Aliantei USR PLUS: Ciobanu MariusAdrian SlabuTanasa StefanEtienne IgnatDaniel DîscăRazvan Socolov.

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.