Kooperativa 2.0 a început filmările la Iași

Marți seara am acceptat invitația de a participa la un blogmeet. Inițial, nu prea mă trăgea inima. Tocmai îmi lansasem candidatura la consiliul local și aveam o mulțime de treburi de făcut. Însă, când Andreea insistă, atunci e clar că trebuie să faci cum zice ea! Și bine am făcut, pentru că a fost o seară ”de Oscar”, dacă e să ne referim la Cinema Bistro, locul în care s-a întâmplat totul.

Marți seara în Cinema Bistro am revăzut bloggeri cu care am participat la multe campanii faine, dar am cunoscut și o mulțime de bloggeri noi, cu foarte mult potențial. Ca și ceilalți, și eu am trecut de-a lungul anilor prin mai multe schimbări de blogging, atât de platformă, cât și de domeniu sau nișă, iar acum mă bucur să pot scrie despre Iași pe acest blog.

Proiectul Kooperativa 2.0 la Iași sună foarte bine și, la ce am văzut la blogmeet, lucrurile vor merge clar în direcția cea bună. Pentru că avem deja un background în blogosfera ieșeană, pentru că oamenii sunt de nota 20 și pentru că potențialul de creștere este imens. Mi-am dat repede seama că toți cei prezenți la eveniment și cei din grupul bloggerilor sunt oameni cu care poți lucra la acel nivel pe care și-l dorește și Kooperativa 2.0 la Iași. Am încredere, totodată, că firmele din Iași vor înțelege puterea bloggerilor, influența lor online și beneficiile pe care le pot avea companiile în urma colaborării cu bloggerii și să înceapă să o contacteze cât mai curând și cât mai des pe Andreea. Iată de ce!

Fiind pasionat de filme și de mâncare bună, am apreciat foarte mult locul în care am mers marți seară la blogmeet. Mai fusesem în Cinema Bistro și mi-a plăcut mult și atunci. Însă acum, când am acaparat locul doar pentru noi și când ne-am simțit atât de bine într-o atmosferă ”de Oscar”, lucrurile parcă au fost și mai plăcute. Eu unul am savurat un burger delicios și o porție de cartofi prăjiți, care au fost extrem de buni. Fac burgeri și acasă, ca o pasiune de-a mea, și testez tot timpul rețete de burgeri, așa că am apreciat cu adevărat calitatea mâncării de la Cinema Bistro.

Iată și lista cu cei prezenți la dubla 1 din lungul și frumosul film Kooperativa 2.0 la Iași: Andreea IgnatDaniela Macsim, Ema Pohrib, Oana Blaga, Ciprian Ionuț Vacariu, Bogdan Mihai Alupoaie, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Paul Pădurariu, Alexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Nițică, Andreea Crețu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Elena Pădurariu, și, evident, eu.

Și, bineînțeles, mulțumiri către Paul Pădurariu pentru fotografiile atât de faine, către Andreea Ignat pentru organizarea meticuloasă, către Cinema Bistro pentru găzduirea călduroasă, către Kooperativa 2.0 pentru suportul sincer și către toți bloggerii prezenți pentru energia pozitivă și voia bună!

www.paulpadurariu.ro © 2016 Paul Padurariu

Please follow and like us:
Pin Share

3 comentarii la „Kooperativa 2.0 a început filmările la Iași

  1. Pingback: Bloggerii ieșeni, actori principali în studioul de burgeri Cinema Bistro – DragosTeAm

  2. Pingback: Bloggerii s-au tras în dubla 1 din Kooperativa 2.0 la Iași :) | Şapte pietre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.