Indicatorul rutier Drum Uitat de Autorități

Astăzi, după nenumăratele demersuri pe care le-am făcut și continui să le fac privind situația precară de pe Drumul Hoților din Iași, am lansat o nouă campanie online. Este vorba de un nou indicator rutier de avertizare, care conține litera U și care semnifică un drum uitat de autorități. Este, cu siguranță, situația existentă pe Drumul Hoților, dar și pe multe alte drumuri din Iași și din țară.

Ne-am săturat să așteptăm, să ne plângem, să ne stricăm mașinile, să circulăm pe drumuri impracticabile. De azi, punem și mai multă presiune asupra autorităților și ne cerem dreptul de a avea drumuri reabilitate. Tragem un semnal de alarmă către autorități, pentru a le face să conștientizeze numărul mare de drumuri uitate din comunitate.

Dacă și tu locuiești pe o stradă care a fost uitată de autorități, te invit să îți pui la profil imaginea cu noul indicator rutier și să folosești hashtagul #DrumUitatDeAutoritati. Fotografiază drumul uitat, pune pozele pe rețelele de socializare, spune zona în care te afli și nu uita de hashtag.

Noi am pornit și o petiție online pentru reabilitarea drumului pe Strada Trei Fântâni, pe care te invit să o semnezi și să o distribui online!

Hai să ne croim drumul spre un Iași normal!

#VreauUnIasiNormal #DrumUitatDeAutoritati

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

2 comentarii la „Indicatorul rutier Drum Uitat de Autorități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.