Indicatorul rutier Drum Uitat de Autorități

Astăzi, după nenumăratele demersuri pe care le-am făcut și continui să le fac privind situația precară de pe Drumul Hoților din Iași, am lansat o nouă campanie online. Este vorba de un nou indicator rutier de avertizare, care conține litera U și care semnifică un drum uitat de autorități. Este, cu siguranță, situația existentă pe Drumul Hoților, dar și pe multe alte drumuri din Iași și din țară.

Ne-am săturat să așteptăm, să ne plângem, să ne stricăm mașinile, să circulăm pe drumuri impracticabile. De azi, punem și mai multă presiune asupra autorităților și ne cerem dreptul de a avea drumuri reabilitate. Tragem un semnal de alarmă către autorități, pentru a le face să conștientizeze numărul mare de drumuri uitate din comunitate.

Dacă și tu locuiești pe o stradă care a fost uitată de autorități, te invit să îți pui la profil imaginea cu noul indicator rutier și să folosești hashtagul #DrumUitatDeAutoritati. Fotografiază drumul uitat, pune pozele pe rețelele de socializare, spune zona în care te afli și nu uita de hashtag.

Noi am pornit și o petiție online pentru reabilitarea drumului pe Strada Trei Fântâni, pe care te invit să o semnezi și să o distribui online!

Hai să ne croim drumul spre un Iași normal!

#VreauUnIasiNormal #DrumUitatDeAutoritati

2 comentarii la „Indicatorul rutier Drum Uitat de Autorități

  1. Pingback: Dezbaterea PMUD 2016 - Event Profs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.