Când drumul e stricat, se pune indicator

De ceva vreme tot ne revoltăm și cerem ca drumul pe care trecem în fiecare zi să fie reparat. Nu a mai fost făcut de pe vremea lui Ceaușescu, iar peticeala făcută în fiecare primăvară face mai mult rău decât bine drumului. Așa că tot am sesizat în stânga și în dreapta faptul că drumul este incredibil de rău pentru un drum care duce la un obiectiv turistic și care face legătura cu ieșirea din oraș.

Ni s-a spus că în februarie se vor apuca de repararea lui, adică de transformarea drumului într-unul practicabil și frumos. Februarie a trecut, iar drumul nostru e la fel. Cu o singură excepție: a fost montat un singur indicator la începutul drumului, indicator care semnifică ideea de drum denivelat. Deși, dacă stai și te uiți la el, ”drum denivelat” e parfum pe lângă cum arată de fapt drumul ăsta.

Da, după atâția ani, autoritățile s-au gândit să rezolve problema prin instalarea unui indicator rutier…

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

2 comentarii la „Când drumul e stricat, se pune indicator

  • martie 3, 2016 la 12:01 pm
   Permalink

   Oh, da! Exact ca pe Ștefan! Mai ales că acum avem și indicator! Urmează să îi pună numele de Bulevard.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.