In dar ati primit, in dar sa dati

Când:
decembrie 17, 2017@1:00 pm – 10:00 pm
2017-12-17T13:00:00+00:00
2017-12-17T22:00:00+00:00
Unde:
Fundatia Bucuria Vietii Iasi
STR.MORILOR NR.11
Iasi
Contact:
Fundatia Bucuria Vietii Iasi
In dar ati primit, in dar sa dati @ Fundatia Bucuria Vietii  Iasi | Iasi | Romania

Campanie donatii cadouri de Craciun pentru copii defavorizati

Dragi prieteni ai Bucuriei Vietii,

Suntem fericiti sa onoram numele acestei fundatii prin organizarea unui eveniment caritabil, pentru copii defavorizati din clasele 1 – 8, care va avea loc la sediul fundatiei, duminica 17 decembrie, ora 13. In acest cadru va invitam sa impartasim impreuna magia si sacralitatea unui minunat concert de colinde si bucuria de a darui din preaplinul inimii. In acest scop, va asteptam pe toti cei care simtiti sa bucurati inima acestor micuti, sa aduceti la sediul fundatiei, unul sau mai multe din urmatoarele articole: un joc sau o jucarie, o carte sau un caiet, carioci sau creioane si pixuri, dulciuri neperisabile, si ca obiecte de imbracaminte doar: fular, caciulita, manusi.

Colectarea acestor donatii se va face la sediul fundatiei, pe parcursul a 4 saptamani, incepand de sambata 18 noiembrie.

Va asteptam cu drag!

Informatii suplimentare la telefon 0770705116

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.