Dezbaterea economică: Impact în afaceri

Când:
noiembrie 21, 2017@2:30 pm – 4:00 pm
2017-11-21T14:30:00+00:00
2017-11-21T16:00:00+00:00
Unde:
Camera de Comert si Industrie Iasi
B-dul Carol I nr. 27
Dealul Copou
Iasi 700507
Contact:
Dezbaterea economică: Impact în afaceri @ Camera de Comert si Industrie Iasi | Iasi | Romania

Vă invităm la o dezbatere reală despre #impactul politicilor economice, modificărilor legislative fiscale, programelor guvernamentale asupra mediului de afaceri.

Moderator: Adrian Benta, Consultant Fiscal Benta Consult.

Scopul dezbaterii este de a facilita discuția în jurul problemei de interes major – impactul polticilor economice, modificărilor fiscale, programelor guvernamentale asupra mediului economic, prin facilitarea colectării soluțiilor concrete și argumentate ale vorbitorilor. În cadrul acestei secțiuni interactive, participanții au posibilitatea să prezinte intervenții, vor putea să adreseze întrebări și să ofere răspunsuri.

Lansăm discuția privind modificările legislative și politicile economice, pentru a fi dezbătută alături de mediul de afaceri, mediul politic și societatea civilă locală. La această dezbatere, vom analiza influența măsurilor și programelor guvernamentale asupra: creșterii și dezvoltării economice, atragerii investițiilor, resursei umane, dezvoltării infrastructurii de transport.

Invităm la o dezbatere reală a situației economice actuale, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, ai mediului politic și specialiști din domeniu să participe la eveniment.

Participarea la această secțiune este gratuită, în baza confirmării prealabile de participare la adresa de e-mail: office@mbevent.ro.

Pentru participanții la Conferința Iași Antreprenor 2017, nu este necesară confirmarea de participare la această secțiune.

Etienne Ignat

Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene, zonă în care activez de aproape 10 ani. Sunt un cetățean implicat în comunitate și militez pentru un Iași normal. Sunt pasionat de grădinărit, de arta culinară și de acțiunile civice pentru Iași. Fac toate acestea pentru familia mea minunată, soția și fiica mea, persoanele care mă fac cel mai fericit din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.