Centru de Urgenţe Sociale Iasi

Centru de Urgenţe Sociale, destinat consilierii persoanelor autoizolate sau aflate în carantină pentru persoanele din judetul Iasi.
Situația generată de efectele pandemiei COVID 19, impune suport din partea tuturor, prin urmare FONSS a înființat Centrul de Urgențe Sociale – CUS, prin care va constitui un punct de contact telefonic și suport pentru populație. Astfel putem fi apelați la DISPECERAT: tel. 0757 110 243 si 0747 504 013 pentru:
– Informare cu privire la modul în care se contactează oficialitățile în cazul unor situații generate de răspândirea COVID 19 și care sunt sursele de informare oficială,
– Consiliere psihologică și suport spiritual,
– Ajutor umanitar pentru cei izolați sau în situație de risc ,
– Contact spre grupele de voluntari pentru sprijinirea celor ce sunt izolați și au nevoie de cumpărături (mâncare de bază și alimente)
– Date privind posibilitatea susținerii prin donații a măsurilor de suport umanitar.
CUS va încerca să coordoneze mai multe inițiative de sprijin, astfel încât să se eficientizeze aceste intervenții.
Dispeceratul CUS va funcționa între 9.00 și 20.00 zilnic, iar în cazul agravării situației, FONSS și partenerii săi pot decide permanența.
Fie ca ne contactați pe Facebook pe contul Centrul de Urgențe sociale, fie ca ne sunați la 0757 110 243 si 0747 504 013 voluntarii sunt acolo pentru dumneavoastră.

Puteti da o mana de ajutor si sa va inscrieti ca voluntar aici.

Apel la toti cei interesati! Salvează un bunic!
În aceste timpuri avem nevoie de oameni solidari, dispuși să îi ajute pe cei izolați la domiciliu.
Prin urmare, vă solicităm să vă asociați voluntar cu Centrul de Urgente Sociale. Acolo se prelucrează apelurile, se triază și se transmite nevoia de sprijin.
Voi faceți cumpărături – alimente sau medicamente și le duceți la domiciliul celor ce au nevoie, FĂRĂ CONTACT CU ACEȘTIA!
Așa ajutăm vârstnicii să poată trece peste această perioadă cu bine. Vino lângă noi și tu și salvează un bunic.
Daca vreti sa faceti parte din povestea aceasta, aveti ocazia: #StatiInCasa si donați în contul RO50RNCB0683127673670002 deschis la BCR, sucursala Al. I. Cuza Iași, pe numele Fundației Comunitare Iași sau online, cu cardul, accesând link-ul https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/doneaza/, cu menţiunea „Fondul de urgență”.
Noi primim apelurile si oferim ajutorul celor care au nevoie mare de el.
Detalii la DISPECERAT: 0747 504 013 si 0757 110 243 (intre 9.00 si 20.00)

O lista cu toate ONG-urile din Iasi o puteti consultat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.