Cât de penibil să fii primar al Iașului și să vii cu astfel de declarații fără vreun temei de adevăr?

M-am amuzat de dimineață la reacția primarului vizavi de raportul meu de activitate publicată de “prietenii” de la Agenția de Știri False BZI.

Mă bucur că Primarul Mihai Chirica a resușit să citească raportul meu de activitate pe anul 2018, fiind singurul lucru concret pe care îl poate citi în acest mandat, nu de alta dar dacă reușea să facă ceva până în prezent, ar fi putut să vorbească despre ce a facut el, însă la acest capitol e doar Primarul breaking News. Ce promite astăzi uită să facă mâine.

Acum, ca să vedeți cât de preocupat a fost să inventeze minciuni vă las aici o lista cu amendamentele propuse și votate de toți consilierii locali la bugetul pe anul 2018: https://bit.ly/2MqwsMH

Ca să fiu și mai clar puteți citi Hotărârea de Consiliu Local al Municipiului Iași cu numărul 66 din 2018, prin care s-a adoptat bugetul și în care sunt stipulate toate amendamentele propuse de consilierii PNL paginile 3 si 4: detalii aici.

Cât de penibil să fii primar al Iașului și să vii cu astfel de declarații fără vreun temei de adevăr?

Înțeleg că deranjez prin faptul ca fac opoziție pe bune și se comandă articole de fake news la adresa mea, însă mai moale cu știrile false domnule Primar. Ieșenii așteaptă explicații privind model prin care dețineți 5 case!

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.