Candidez pentru functia de Presedinte TNL – Municipiul Iasi #NoiPutem!

De mic, am fost învăţat să nu folosesc expresia „Nu pot!”. Părinții mei mi-au dat încă de atunci o primă lecție: m-au rugat să scriu pe o hârtie aceste cuvinte, împreună am săpat o groapă unde am pus hârtia şi am astupat-o, învăţând din asta că nu există expresia „Nu pot!”. De atunci, „Eu pot” a fost un principiu pentru mine.

Dar în viaţă, în familie, în politică, am învăţat că nu „Eu pot!” este cel mai important lucru, ci „Noi putem!”. Puterea cuiva stă în ce poate face pentru cei din jur, de aceea, noi, tinerii din Partidul Naţional Liberal, putem construi o comunitate mai bună, un Iaşi aşa cum îl merităm, pentru că „Noi putem!”.

Pentru a schimba în bine orașul și comunitatea ieșeană e nevoie de un alt drum. Un drum al politicilor liberale, care încurajează antreprenoriatul,  inițiativa, educația și pune preț pe tineri. Avem nevoie de politici liberale în Consiliul Local pentru susținerea tinerilor din Iaşi. Aşa cum tinerii pot revitaliza întregi zone care acum sunt moarte sau cum tinerii pot realiza strategii de marketing pentru oraş, avem nevoie ca administraţia locală să devină mult mai deschisă şi mai receptivă la ideile inovatoare ale acestora.

La fel, există mulți tineri în PNL valoroși, care au nevoie de un mediu unde își pot promova ideile. Îmi doresc să îi reprezint în Consiliul Local şi, în calitate de preşedinte TNL, să coagulez energiile creatoare pentru a schimba în bine Iaşul.

Cred cu tărie că lucrurile pot fi duse în direcția cea bună. Cred că schimbarea majoră trebuie să pornească din noi. Cred și fac tot ce îmi stă în putință pentru că Iașul merită mai mult! Iașul merită să fie orașul pe care ni-l dorim noi, ieșenii!

Click pentru a vizualiza Motiunea #NoiPutem! Etienne Ignat  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.